СТАНЬ VIP

Показ сериала Ворогайт 2

Хранилище закрытых тем

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение Gisher » 24 авг 2009, 18:38

Пожалуйста, будьте внимательны при ответах, от этого зависит что вы сами будете смотреть.
Комментарии приветствуются!)
Gisher (Автор темы)

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение nerak » 24 авг 2009, 20:33

Բարև ձեզ:Ես կարծում եմ,որ իմաստ չունի Որոգայթ 2-ը դիտել կեսից:Ցանկալի կլիներ,որ օրական գոնե երկու սերիա դիտեինք:Դա կլիներ նորմալ մեկ ժամանոց ֆիլմերի նման:Հաճելին և ցանկալին միասին:
nerak
Гость
Гость

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение vahagn88 » 24 авг 2009, 20:47

Barev Gisher, es mi harts ktsankanai tal, duq karog eq bolor serianner@ gtsel michev ganq hasnenq hayastani serialnnerin ev dranits heto or@ mek hat seria. Kartsum em bolorn el ays tarberakin hamadzayn klinen.
Isk ete voch apa es @ntrel em or@ mek hat seria; inchpes araj er. Kartsum em ayspes aveli hetaqrqir klini, bayts ete erkusnn el gtseq eli problem chi.
Shnorhakalutyun dzer janqeri hamar. :21: :16:
vahagn88
Гость
Гость

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение gam159 » 24 авг 2009, 21:31

Если возможно,закачайте пожалуйста все серии сразу,чтоб мы поняли,кто есть кто,что есть что, и заодно новые серии.Мы по очереди все посмотрим быстренько,а потом и новые серии,которые в Армении показывают догоним.С уважением к вашему супер сайту. :34:
gam159
Гость
Гость

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение armenoids2 » 24 авг 2009, 21:59

BAREV CEZ :15: . VORQAN HASKACA DGVARANUM ENQ KOXMNOROSHVEL :6: . BAYC QANI DER AYSORVA EPIZOD@ CHKAR BOLORS EL ANHANBER SPASUM EINQ SHAEUNAKUTYAN@ . UREMN INCH POXVEC AYS MI MAS@ NAELOV ? ES KARCUM EM VOCHINCH QANI VOR VOROGAYT@ MIUS FILM SERIALNERI NMAN CHI ANKANXATESELI E SHAT U ETE CHDITENQ SKZBIC HAVATACEQ BAN CHENQ HASKANA AVELACEL EN NOR DERASANNER . VORTEXIC CHGITENQ HAYTNVEL E MIRON ET HIN MEREL@ .U MI GUCE ARDEN MI QANI HIN DERASANNER EL CHKAN .MI XOSQOV KANXAGUSHAKEL CHI LINI ETE SKIZB@ CHENQ TESEL .ES ARAJARKUM EM ETE UNEQ BOLOR BAC TOXNVAC SERIANER@ APA DREQ MI QANI SERIA MIASIN . DUQ VOROSHEQ QANI HAT .U HETO ERB HASNENQ HAYASTANI SEIANERIN DARCREQ ARAJVA NMAN ORAKAN MI MAS .NAXAPES SHNORHAKALUTYUN :21: .CER CHARCHARANQNERI HAMAR :16: BARI GORC EQ ANUM OTARUTYAN MEJ APROXNERIS HAMAR :21: :16: :16: :16:
armenoids2
Гость
Гость

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение ЮджиннА » 25 авг 2009, 08:00

armenoids2
Хндрум ем, грек покр тареров :21:
Carpe diem...
ЮджиннА
Ночь
Ночь

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение Tiknik » 25 авг 2009, 11:50

Мне кажется лучше смотреть с первой серии второго сезона, с самого начала, чтоб было понятно что к чему!
ERdjanik em!!!!!
Tiknik
Участник
Участник

Показ сериала Ворогайт 2

Сообщение Gisher » 25 авг 2009, 22:47

будем смотреть по очереди)
closed
Gisher (Автор темы)

Вернуться в Архив