Թերեվս մեր ֆորումում չգտնվի որեվե մեկը ,որին հղած չլինեն այս հարցը. –Որ մեծանաս ,ին՞չ ես դառնալու: Փորցենք պարզաբանել,թե ով ինչ պատասխան է հնչեցրել,եվ որքանով է կատարվել մանկության երազանքը:
Oпять эти чёртовы бабочки в животе!Плохой знак. -у тебя болит живот? -с чего ты взял? -ты держишься за него! -да нет,опять эти бабочки.Очень сильно болит живот,наверное,так умирают мои бабочки...
Գիշեր Օդաչուների ցանկին չես պատկանում Արտակ ,բայց տարօրինակ ցանկություն է ի՞նչ կար թաքնվաց ցանկության տակ:
Oпять эти чёртовы бабочки в животе!Плохой знак. -у тебя болит живот? -с чего ты взял? -ты держишься за него! -да нет,опять эти бабочки.Очень сильно болит живот,наверное,так умирают мои бабочки...
Gisher писал(а):Շատ եմ փոքր եղել Աննա ջան, չգիտեմ )
Ամեն դեպքում կարծում եմ չարաբաստիկ մտքերի արդյունքում է ծնվել երազանքդ Արտակ ջան:)
Տարիները գլորվում են և ներկայիս յուրաքանչյուր վայրկյանը դառնում է անցյալ… Բոլորս էլ ունեցել ենք մանկություն, մանկական երազանքներ և հուշեր… Ես մանկուց երազել եմ դառնալ տիեզերագնաց… Ու հիմա էլ շատ եմ սիրում աստղերը… Սիրում եմ երազել աստղերի տակ…
Հենց այս պահին մորս հետ հեռախոսային զրույցի ժամանակ պարզվեց,որ 3 տարեկանում անչափ երազել եմ դառնալ փոշեկուլ